Anbefalt bok: «Ord til besvær – Livet med stamming»

STAMMING: «Ord til besvær – Livet med stamming» er den første boken i Norge om hvordan det er å leve med stamming, og gir et unikt innblikk i hvordan det er å stamme hver dag, hele livet. Foto: Martin Aasen Wright
STAMMING: «Ord til besvær – Livet med stamming» er den første boken i Norge om hvordan det er å leve med stamming, og gir et unikt innblikk i hvordan det er å stamme hver dag, hele livet. Foto: Martin Aasen Wright

Nysgjerrig på stamming? Lurer du på hvordan en vanlig hverdag er for en som stammer? Da kan du bestille boken som gir deg alle svarene.

Fra 2. mars er «Ord til besvær – Livet med stamming» i salg. Det er Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS) som står bak boken som gis ut på Abstrakt forlag. Stamming er noe de aller fleste av oss har hørt om og vet noe om, men fortsatt, på tross av et mer åpent samfunn når det gjelder handikap, funksjonshemming og mental helse, er det for lite kunnskap blant folk flest om hva stamming er, hvordan man som utenforstående skal snakke med og møte en som stammer, hvilke utfordringer en som stammer møter i hverdagen, alt fra små situasjoner i butikken, til jobbsøking, studier og sosiale liv.

Du kan kjøpe boken på nettsidene til Abstrakt forlag. Boken utgis med finansiell støtte fra Extrastiftelsen.

martin.aasen.wright@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..